16 februari Lancering Ready4Work Noord-Brabant

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
NAC Stadion, Stadionstraat 23, Breda

Na succesvolle toepassingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Tilburg is de serious game Ready4Work vanaf vandaag beschikbaar voor heel Noord-Brabant. Wethouder Miriam Haagh zal de game vandaag samen met de jongeren van het Kellenbeek College in Breda spelen. Tijdens het spelen van de game worden werkzoekende jongeren uit de regio uitgedaagd te onderzoeken wat hun competenties zijn en hoe ze die kunnen inzetten op de arbeidsmarkt.

Challenges

In Noord-Brabant zijn er veel jongeren met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Deze jongeren zijn vaak niet in staat om te verwoorden wat hun talenten of competenties zijn. Ready4Work geeft ze inzicht en vertrouwen in hun kwaliteiten en leert ze hoe ze zichzelf moeten presenteren bij toekomstige werkgevers. Wanneer je weet wie je bent en waar je goed in bent, kun je je beter profileren en wordt netwerken en solliciteren een stuk makkelijker. Ook werken de jongeren tijdens de game aan hun cv en krijgen ze challenges van werkgevers uit de regio, waarbij ze worden uitgedaagd hun kwaliteiten in concrete werksituaties in te zetten en nieuwe kwaliteiten te ontwikkelen. Ready4Work helpt jongeren zo om beter toegerust de arbeidsmarkt te betreden: ze worden arbeidsfit!

Ben jij die jonge werkzoekende? Doe mee! Aanmelden kan tot woensdag 15 feb. om 13.00 uur via jasper@125procent.nl.