14 februari Speeddate

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Willem ll-stadion, Tilburg

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, tussen de 17 en 27 jaar en woon je in Midden-Brabant? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kom naar het speeddate event Matchen op Werk, op Valentijnsdag.

Nee, we gaan je niet koppelen aan je nieuwe liefde. Maar op deze dag willen we jou wel graag laten kennismaken met je potentiƫle nieuwe werkgever! In het Willem ll-stadion in Tilburg wachten 35 werkgevers op jou en je CV. Jij krijgt hier de kans om jezelf te presenteren aan deze bedrijven. Daarnaast kun je jezelf gratis professioneel laten fotograferen en je digitale CV op de website plaatsen van Talent Uit Werkhart.

Meld je aan!

De eerste 50 bezoekers krijgen een gratis bioscoopkaartje. Waar wacht je nog op!? Meld je aan via info@jongerenpuntmiddenbrabant.n of zet jezelf op aanwezig op het Facebook event. Zien wij jou op Valentijnsdag? Tot dan!

https://www.facebook.com/events/346292875756726/