13 februari Voorlichting over Logistic Force

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
Het Werkplein, Dunantstraat 80, Roosendaal

Een sollicitatieworkshop van Timing, een training werknemersvaardigheden en voorlichting over Logistic Force, een opleiding die opleidt tot certificaten voor heftruck en reachtruck. Een ochtend speciaal voor jongeren.

Deze ochtend worden jongeren voorgelicht over Logistic Force, dat is een full service dienstverlener binnen transport en logistiek (opleiden, uitzenden, recruitment en payroll). Na afloop geeft uitzendbureau Timing een sollicitatieworkshop.

Jongeren kunnen door Logistic Force worden opgeleid. De opleiding leidt tot certificaten (VCA) voor heftruck en reachtruck. Ook worden jongeren tijdens deze opleiding getraind op werknemersvaardigheden. Aanmelden voor deze voorlichtingsochtend is niet meer mogelijk.