13 februari Workdate & Workshop jongeren ‘Solliciteren en social media’

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Cacaofabriek, Cacaokade 1, Helmond

Ben je werkzoekend en woon je in de regio Helmond-De Peel? Mis je Workdate niet! Ben je jong en werkzoekend? Dan kun je voorafgaand aan de Workdate van af 12.30 uur deelnemen aan een leuke en interessante workshop waar je meer te weten komt over social media en solliciteren. Het gaat dan over onder meer het gebruik van LinkedIn en het maken van een video-CV. Kortom: solliciteren 3.0. En ook nog eens geheel gratis!

Workdate: voor jong en oud

De Workdate is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een leuke baan of stageplaats óf werknemers die toe zijn aan een nieuwe uitdaging én voor werkgevers die hun organisatie en vacatures onder de aandacht willen brengen. Deze Workdate is nadrukkelijk bedoeld voor iedereen uit de regio Helmond-De Peel; jong en oud. Je wordt om 14.00 uur verwacht voor jouw Workdate.

Wil je komen? Dat kan makkelijk door een mail te sturen aan workdate@senzer.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen. Wees er dus snel bij, want vol=vol.

Programma Cacaofabriek

Het programma in de Cacaofabriek (Cacaokade 1, Helmond ) bestaat uit de volgende onderdelen:

Workshop Jongeren: ‘Solliciteren via social media’
12.15 uur ontvangst.
12.30 uur: begin workshop
14.00 uur: einde workshop. Deelnemers sluiten aan bij Workdate

Workdate Helmond-De Peel
13.45 uur: deuren open.
14.00 uur: opening  door de Helmondse wethouder Jos van Bree.
14.10 uur: presentaties van de aanwezige bedrijven met hun vacatures en vervolgens  speeddaten tussen werkzoekenden en werkgevers.
16.00 uur: einde Workdate.