16 februari 'Brand your self'event

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Het Badhuis, Leidseplein 49, 2013 PW Haarlem

Laat bij Young Talent Factory een gratis professionele profielfoto maken en je cv checken. Ga met Dream2Work en het Stagebureau Haarlem in gesprek over je ontwikkeling, een stageplek of werk. Ook het Leerwerkloket en het WerkgeversServicepunt helpen je graag op weg met tips en trics.

Laat zien wie je bent!

Iedereen is zijn eigen merk. Dat wil zeggen: iedereen is uniek. Daar kun je gebruik van maken! Met je ‘personal brand’ kun je opvallen. Zo kom je bijvoorbeeld sneller in gesprek met een werkgever voor een stage of een baan.

Ben je jong en werkzoekend? Laat zien wie je bent en kom langs!

Meld je snel aan via: wsp-zuidkennemerland@uwv.nl(voorzien van naam en adres).