14 februari Expertbijeenkomst jongeren

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Euroborg, Boumaboulevard 43, Groningen

Subregio’s presenteren hun successen, arbeidsmarktanalist Erik Oosterveld vertelt over de actuele kansen voor jongeren in deze regio. Het wordt een middag vol ruimte voor ontmoeting en discussie.

Aanmelden

Met de aanpak jeugdwerkloosheid hebben wij het hoofddoel om zoveel mogelijk jongeren richting werk te helpen. Het afgelopen 1,5 jaar heeft iedereen vanuit het project flink geïnvesteerd in de samenwerking tussen Werk, RMC en UWV. We hebben door de start van de gezamenlijke monitoring inzichtelijk hoeveel jongeren een baan hebben gekregen. Daarnaast is veel beter duidelijk wie wat doet rondom jongeren en hierdoor versterken we elkaar. Fantastische resultaten! In 2017 gaan we deze samenwerking natuurlijk doorzetten.

Er is volop ruimte voor ontmoeting, discussie en netwerken als professionals onder elkaar. Zet de datum vast in jouw agenda en meld je direct aan via shirley.heidanus@groningen.nl. Want samen maken we de match!