15 februari Wij, de sluitende aanpak!

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Cultuurhuis Garenspinnerij, Turfsingel 34, Gouda

De arbeidsmarktregio Midden Holland organiseert speciaal voor professionals de conferentie “Wij, de sluitende aanpak”. Een dynamisch programma met gelegenheid tot netwerken!

Sprekers en workhops

Speciaal voor professionals een middag vol interessante gastsprekers en workshops. Zo kun je in de workshop ‘De Hokjestest’ de confrontatie aangaan met je eigen vooroordelen, waarna Victory Sport hun werkwijze toelicht (zonder hokjes, competentiegericht en in vertrouwen). In de workshop ‘Met een reëel perspectief naar een diploma’, gaat het ID college met de deelnemers in gesprek over maatwerk bij specifieke doelgroepen. In de workshop van ‘Contact naar Contract’ gaat sociaal ondernemer Patrick Hallink met aanstekelijk enthousiasme goed werkende voorbeelden verbinden waarmee om jeugdwerkloosheid te voorkomen. Hij waarschuwt: het tempo van de workshop is wat aan de hoge kant, stilzitten is er niet bij!

Informatie over alle workshops en aanmelden vi  http://gem.g0uda.nl/sluitendeaanpak/index.html.