16 februari Een kijkje in de keuken

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Food Connect, Plesmanweg 28, Almelo

Als je je collega’s, je bedrijf of organisatie op een sportieve manier wilt waarderen en motiveren, hoe doe je dat? Hoe ga je om met de diversiteit van je personeel, waaronder werknemers met een arbeidsbeperking? Heel simpel, met een serieuze insteek en een vette knipoog.

Benno Schildkamp is directeur van het bedrijf Food Connect uit Almelo en bedenker van het SaS-model (Stadion als Spiegel). In deze filosofie worden medewerkers in het bedrijfsleven gemotiveerd zoals dat op het voetbalveld gebeurt. Zijn visie is bekroond met de Award ‘Het slimste bedrijf van Nederland 2012’ en hij won de 1e prijs ‘Goede Praktijken Competitie 2014’ van het ministerie van Sociale Zaken. Benno schreef het boek ‘Voetballend ondernemen’ en is een veelgevraagd spreker voor congressen, business clubs, organisaties en bedrijven.

Benno Schildkamp geeft op 16 februari een kijkje in de keuken bij. Deelnemers maken geen kennis met een hiërarchisch plaatje van de organisatie, maar met een voetbalstadion, waar het publiek (lees: klant) bovenin zit en op het speelveld kijkt. Benno laat zien hoe je op een sportieve en duidelijke manier leiding geeft aan je bedrijf. Bij Food Connect zijn ook Doorzetters aan het werk. Hoe kijkt Benno Schildkamp hier tegenaan vanuit een bedrijfseconomisch perspectief? Hoe zij na een korte tijd onmisbaar zijn geworden, legt hij u haarfijn uit. Zijn presentatie heeft alles in zich om het publiek te vermaken, maar de boodschap is serieus en die komt over!

Programma

09.30-09.40 uur                Ontvangst en woord van welkom
09.40-10.30 uur                Presentatie Benno Schildkamp
10.30-11.15 uur                Rondleiding Food Connect
11.15-11.30 uur                Afsluiting

Aanmelden en meer informatie

Wegens grote belangstelling, is het maximum aantal deelnemers bereikt. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Voor meer informatie: www.bennoschildkamp.nl