16 februari Meet&Greet

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Huygensweg 10, Veghel

Ben je professional in Noordoost-Brabant? Dan mag je dit niet missen! Professionals van gemeenten, werkgeversservicepunt, UWV, VSO- en PRO-scholen en Jongerenwerk ontmoeten elkaar tijdens deze Meet&Greet.

De Meet&Greet staat in het teken van kennisdeling en van elkaar leren. Op het programma staan interessante sprekers: Jos van Delft, manager Inclusiviteit van de Verspillingsfabriek, vertelt hoe je het beste haalt uit 'Verspilde Talenten' en Dionne Abdoelhafiezkhan van IZI Solutions over de 'do's and dont's' bij het bereiken, motiveren en activeren van jongeren. Daarna wordt het concreet door het bespreken van casussen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met f.vanlieshout@s-hertogenbosch.nl, regionaal projectleider Aanpak Jeugdwerkloosheid.