15 februari Jongeren on Tour

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
-
Hof van Twente

Een kijkje nemen in de keuken bij twee werkgevers? Dat kan met Jongeren on Tour. Waar werkgevers de deuren openen en over hun bedrijf vertellen.

Het is niet noodzakelijk dat deelnemende werkgevers vacatures hebben, het gaat er vooral om een indruk te krijgen van het bedrijf. Tijdens de tour langs de bedrijven gaan jongerenadviseurs in gesprek met de jongeren en geven tips en adviezen. Vragen die in deze gesprekken centraal staan zijn: Welke acties onderneem je om een passende baan te vinden of BBL-opleiding te gaan volgen? Welke ondersteuning heb je nodig om beter te worden in solliciteren? Hoe gebruik je social media bij het zoeken naar een baan? Heb je je netwerk op orde? Na deze dag kunnen jongeren een vervolggesprek aanvragen bij de jongerenadviseurs. Wil een jongere solliciteren bij de werkgever waar het bezoek plaatsvindt, dan wordt er contact met de werkgever gezocht door de jongerenadviseur om de jongere warm te introduceren. Er kunnen maximaal 25 jongeren deelnemen aan dit evenement. Ben je op zoek naar een baan en wil je deelnemen aan Jongeren on Tour? Meld je aan via www.werkpleintwente.nl.