13 februari Jongeren in de Lift

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Wassenaar en Voorschoten

De jongeren hebben zich goed voorbereid. Want wie wil nu niet meeliften met iemand die een groot netwerk heeft? Die kans krijgen tien jongeren vanavond tijdens deze netwerkbijeenkomst van Jongeren in de Lift. Met afspraakgarantie!

Bij Jongeren in de Lift ontmoeten werkzoekende jongeren in een ontspannen sfeer werkgevers of andere mensen met een groot netwerk (de zogenaamde 'lifters'). De jongeren die meedoen zijn goed voorbereid. Met hulp van het Werkgeversservicepunt hebben zij een sollicitatietraining gevolgd. Ook hebben zij nagedacht over wat ze willen bereiken en geleerd hoe zij zich kunnen presenteren. Op deze avond gaan tien jongeren en tien 'lifters' volgens de bewezen Jongeren in de Lift methodiek met elkaar in gesprek. Zij gaan gegarandeerd naar buiten met minstens één afspraak.

Kijk voor meer informatie deze film https://www.youtube.com/watch?v=ruE5tWSifbA

Aanmelden

Heb jij interesse als jongere of als lifter? En kom je uit Leidschendam-Voorburg, Voorschoten of Wassenaar? Neem gerust contact op met 06-43008009 of k.padding@lv.nl.

Geïnteresseerd om dit ook in uw gemeente te doen? Dan bent u welkom maar ook dan graag even van te voren aanmelden. En mocht 13 februari niet lukken er is elke maand wel een Jongeren in de Lift in Leidschendam-Voorburg, Voorschoten of Wassenaar.