16 februari Evaluatie Meet & Greet

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Gemeenschapshuis Hengelo OV

Vanavond ontwikkelt arbeidsmarktregio Twente een nog betere formule voor de komende Meet & Greets. Zo krijgen jongeren in de regio Twente een nog grotere kans op werk.

Jaarlijks organiseert arbeidsmarktregio Twente acht Meet & Greets. Daar kunnen werkgevers, intermediairs en jongeren elkaar ontmoeten. En met succes! Tijdens deze Meet & Greets zijn in 2016 in totaal 1023 jongeren ontvangen. Van deze jongeren zijn er 211 gematcht op werk. De Meet & Greets uit 2016 worden tijdens de WerkWeek geƫvalueerd om te kijken waar nog een professionele verbeterslag gemaakt kan worden. De professionals uit de regio doen dit niet alleen. Werkgevers en intermediairs zijn uitgenodigd om hun wensen met de regio te delen.